Сутність та структура творчого потенціалу інженера - Тітова, Олена Анатоліївна; Титова, Елена Анатолиевна; Titova, Olena (К. : Міленіум, 2016)
В умовах динамічного розвитку сучасних технологій інженер, виконуючи свої професійні обов’язки, нерідко стикається із проблемами, рішення яких не описується відомими йому чи його попередникам алгоритмами. Це вимагає від сучасного фахівця нестандартних творчих підходів, нелінійного мислення та вмінь самостійно здобувати або генерувати необхідну інформацію.
Keywords: творчий потенціал інженера; потенціал; інтегральний; структура