Розробка інтелектуальної інформаційної системи для птахівництва - Шаров, Сергій Володимирович; Лубко, Дмитро Вікторович; Лубко, Дмитрий Викторович; Lubko, Dmytro; Шаров, Сергей Владимирович; Sharov, Sergii (Харківський університет Повітряних Сил імені Івана Кожедуба, 2017)
UK: У статті повідомляється про кроки проектування та розробки інтелектуальної інформаційної системи для птахівництва, описано її функціональні можливості. Зазначається, що використання даної системи дозволить приватним господарствам заощадити час на пошук потрібної інформації щодо технології вирощування м’ясних порід курей та підвищити власні економічні показники. RU: В статье сообщается о шагах проектирования и разработки интеллектуальной информационной системы для птицеводства, описаны ее функциональные возможности. Отмечается, что использование данной системы позволит частным хозяйствам сэкономить время на поиск нужной информации по технологии выращивания кур мясных пород и повысить собственные экономические показатели. EN: Тhe article reports on the steps the design and development of intelligent information systems for the poultry industry, de-scribes its functionality. It is noted that the use of this system will enable private farms to save time in finding the desired infor-mation on technologies of cultivation of meat breeds of hens and to improve self-economic performance.
Разработка интеллектуальной информационной системы для птицеводства
Development of intellectual information system for poultry
Keywords: інтелектуальна система; птахівництво; кросплатформний програмний засіб; програмування; Java; штучний інтелект; обробка даних; інформаційна система ІС; пошук; зберігання інформації; интеллектуальная система; птицеводство; кроссплатформенное программное средство; программирование; intelligent system; poultry breeding; cross-platform software; programming