Перспективи розвитку ринка молока на регіональному рівні - Яворська, Тетяна Іванівна; Яворская, Татьяна Ивановна; Yavorska, Tetiana (My University, 2006)
Розглянуто сучасний стан молочного скотарства і шляхи збільшення виробництва молочної продукції в Запорізькій області. Проведено аналіз формування ринку молока і накреслено перспективи його розвитку
Keywords: ринок молока; молочне скотарство; виробництво молочної продукції