Експлуатація машинно-тракторного парку у приватному сільськогосподарському підприємстві «Новогригорівське» Генічеського району Херсонської області: пояснювальна записка до дипломного проекту здобувача СВО Бакалавр - Новосадович, Сергій Ігорович (Мелітополь: ТДАТУ, 2019)
Дипломний проект виконаний на 80 сторінках комп'ютерного набору і 6 аркушах креслярсько-графічних робіт. Він складається з вступу, п’яти розділів, висновку і списку літератури. У першому розділі проекту приведена виробничо-технічна характеристика господарства, проведений аналіз експлуатації МТП господарства. У другому розділі проектом пропонуються заходи щодо поліпшення планування і організації роботи машинно-тракторного парку, розроблений річний план-графік завантаження тракторів і графік проведення технічних обслуговувань техніки. У третьому розділі проекту проведені розрахунки на міцність, надійність та працездатність модернізованого причепу ПТС-6. У четвертому розділі проекту проаналізоване питання про стан охорони праці в господарстві і розроблені заходи щодо поліпшення безпеки життєдіяльності працюючих. У п’ятому розділі проекту представлене техніко-економічне обґрунтування ефективності запропонованих заходів.
Keywords: машинно-тракторний парк; планування робіт; графік завантаження; причеп; технічна експлуатація; охорона праці; агроінженерія