Вимоги до оформлення наукових, навчальних та навчально-методичних видань: рекомендації - Семенюк, Наталя Михайлівна; Семенюк, Наталья Михайловна; Semeniuk, Natalia (наукова бібліотека, 2021)
Рекомендації розроблені на основі законодавчих актів та нормативно-правових документів України з видавничої діяльності і надають загальну інформацію щодо оформлення обкладинки, титульної сторінки, звороту титульної сторінки і кінцевої титульної сторінки наукових, навчальних та навчально-методичних видань. Рекомендації будуть корисними авторам та укладачам наукових, навчальних та навчально-методичних видань.
Keywords: оформлення друкованих видань; структура навчальних видань; оформлення сторінок навчального видання; зразок оформлення обкладинки; зразок оформлення титульної сторінки; зразок оформлення звороту титульної сторінки; кінцева титульна сторінка