Електроніка та мікросхемотехніка: навчальний посібник - Квітка, Сергій Олексійович; Квитка, Сергей Алексеевич; Kvitka, Serhii; Яковлев, В. Ф.; Нікітіна, О. В. (Аграрна освіта, 2010)
Розглянуто будову, принцип дії, параметри, характеристики і застосування напівпровідникових приладів та інтегральних мікросхем; будову та роботу електронних пристроїв інформаційної електроніки: підсилювачів електричних сигналів змінного та постійного струмів, генераторів гармонійних коливань та імпульсних сигналів, імпульсних і цифрових пристроїв, виконаних на базі напівпровідникових приладів та інтегральних мікросхем; пристроїв енергетичної електроніки: випрямлячів, згладжувальних фільтрів, стабілізаторів напруги, керованих випрямлячів, автономних і ведених мережею інверторів, конверторів.
Keywords: інтегральні мікросхеми; застосування напівпровідникових приладів; параметри напівпровідникових приладів; характеристики напівпровідникових приладів; генератори гармонійних коливань; цифрові пристрої; згладжувальні фільтри; стабілізатори напруги; інвертори; конвертори