Опис до патенту на корисну модель № 133486 "Транспортний пристрій культиватора-рослинопідживлювача" - Малюта, Сергій Іванович; Малюта, Сергей Иванович; Maliuta, Serhii; Надикто, Володимир Трохимович; Надыкто, Владимир Трофимович; Nadykto, Volodymyr; Чаплінський, Андрій Петрович; Чаплинский, Андрей Петрович; Chaplinskyi, Andrii; Тетервак, І. Р. (Міністерство економічного розвитку і торгівлі України, 2019)
Транспортний пристрій культиватора-рослинопідживлювача містить встановлені на рамі опору, сницю з замком, брус зі стійками транспортних коліс. Стійки встановлені на рамі шарнірно з можливістю повороту навкруг осі, перпендикулярної до поздовжньої осі рами
Keywords: транспортний пристрій культиватор-рослинопідживлювач; сільськогосподарське машинобудування; машини для обробітку та розпушування ґрунту; культиватор рослинопідживлювач