Інноваційні агротехнології за умов зміни клімату: матеріали ІІІ Міжнародної науково-практичної конференції присвяченої 75-ти річчю від дня народження професора Валентини Василівни Калитки - (:unkn) unknown (Мелітополь: ТДАТУ, 2021)
Робота конференції проходила в реальному часі з використанням платформи Google Meet за напрямами: сучасні системи землеробства та агротехнологій в контексті змін клімату, рослинні ресурси та дослідження біологічного різноманіття, сучасний стан родючості ґрунтів, їх збереження та відтворення.
Keywords: сучасні системи землеробства; зміна клімату; біологічн різноманіття; родючість ґрунтів; дослідження; стимулятори росту; урожайність культур