АгроТаврія: видання Таврійського державного агротехнологічного університету імені Дмитра Моторного - (:unkn) unknown (ТДАТУ, 2021)
На шпальтах видання висвітлені важливі та цікаві події з життя університету, що відбувалися у квітні.
Keywords: програма «Агрокебети»; міжнародний рейтинг UniRank University; якість вищої освіти; першокурсники; квест; студрада ТДАТУ; партнерство; плавання; молоді вчені