Дослідження тенденцій розвитку зернової галузі - Сурженко, Нонна Вікторівна; Сурженко, Нонна Викторовна; Surzhenko, Nonna (My University, 2018)
Від розвитку зернової галузі багато в чому залежить економічна стабільність нашої країни, адже останніми роками значна частка валютних надходжень в Україну належить зерну. Ця галузь аграрного сектору має високий рівень конкурентоспроможності, від неї залежить добробут населення і продовольча безпека держави.
Keywords: зернова галузь; продовольча безпека держави; зернове господарство; врожайність зернових культур