Поети для епох.. До дня народження Ліни Костенко - Ломейко, Наталя Григорівна (Запоріжжя: НБ ТДАТУ, 2025)
Відеопрезентація до ювілею Ліни Костенко, української поетеси-шестидесятниці, письменниці, дисидентки. Ліна Костенко - Лауреатка Шевченківської премії, Премії Антоновичів, Ордену Почесного легіону. У 1967 році разом з Павлом Тичиною та Іваном Драчем була номінована на Нобелівську премію з літератури.
Poets for the ages.. Happy birthday to Lina Kostenko
Keywords: відеопрезентація; Ліна Костенко