Проблеми технічного сервісу обладнання тваринницьких ферм - Паніна, Валерія Валеріївна; Панина, Валерия Валерьевна; Panina, Valeriia; Подлужний, П. О. (My University, 2021)
Сучасна система технічного обслуговування може нормально функціонувати за умови, якщо зв'язки між усіма її елементами та іншими системами встановлюються з урахуванням економічних законів, і в першу чергу закону планомірного та пропорційного розвитку.
Keywords: технічний сервіс; тваринництво; розвиток ремонтно-обслуговуючої бази