Розробка робочого органу для підґрунтового внесення гербіцидів - Овчаренко, А. Г.; Ігнатьєв, Євген Ігорович; Игнатьев, Евгений Игоревич; Ihnatiev, Yevhen (ТДАТУ, 2015)
В результаті проведеного аналізу існуючих сучасних машин для внесення гербіцидів обгрунтовано конструкцію робочого органу для підгрунтового внесення робочої рідини під час сівби соняшнику.
Keywords: соняшник; підгрунтове внесення гербіцидів; комбінований агрегат; робочий орган