Аналіз властивостей алмазних зерен в абразивних інструментах - Сушко, Ольга Вікторівна; Sushko, Olha; Сушко, Ольга Викторовна (ТДАТУ, 2017)
UK: B статті проаналізовані властивості та галузь застосування існуючих шліфувальних порошків з синтетичних надтвердих матеріалів з метою встановлення науково обґрунтованих рекомендацій щодо оптимального складу алмазних кругів. RU: В работе проведен анализ свойств, применения алмазных порошков с целью дальнейшего установления научно обоснованных рекомендаций оптимального состава шлифовальных кругов и повышения работоспособности шлифовального инструмента. EN: In work the analysis of properties, applications of diamond powders with the aim of further establishing evidence-based recommendations for the optimal composition of grinding wheels and enhance the performance of the grinding tool.
Анализ свойств алмазных зерен в абразивных инструментах
Analysis of the properties of the diamond grains in the abrasive tools
Keywords: синтетичні надтверді матеріали; абразивний інструмент; шліфувальні круги; алмазні зерна; шліфувальні порошки; металева зв’язка; алмазно-металеві композиції