Формування методологічного підходу до відтворення інтелектуального капіталу - Ортіна, Ганна Володимирівна; Нехай, Вікторія Василівна; Плотніченко, Світлана Романівна; Агєєва, Ірина Вікторівна; Вороніна, Юлія Євгенівна; Ortina, Ganna; Nekhai, Victoria; Plotnichenko, Svitlana; Аhieieva, Iryna; Voronina, Yuliia (Запоріжжя : 2024, 2024)
UA: Формування методологічного підходу до відтворення інтелектуального капіталу в секторі управління вищою освітою на засадах синергетичної парадигми сучасної науки, підкріплюючи пізнавальний потенціал базового системного підходу ресурсами досліджень, спрямованих на вивчення феноменів освітніх послуг. EN: Formation of a methodological approach to the reproduction of intellectual capital in the sector of higher education management on the basis of the synergetic paradigm of modern science, reinforcing the cognitive potential of the basic system approach with research resources aimed at studying the phenomena of educational services.
Formation of a methodological approach to the reproduction of intellectual capital
Keywords: вища освіта; європейські країни; інтелектуальний капітал; сектор управління; higher education; European countries; intellectual capital; management sector