«Зелена» гейміфікація як цифрова маркетингова стратегія - Балховітін, В. Е. (Запоріжжя : ТДАТУ, 2025)
Сталий розвиток та екологічна відповідальність стали центральними темами у стратегіях багатьох брендів, особливо у взаємодії з молодою аудиторією. У відповідь на глобальні кліматичні виклики, компанії все частіше шукають інноваційні способи стимулювання «зеленого» споживання. Одним з таких інструментів стала «зелена» гейміфікація – застосування гейміфікаційних механік із чітко вираженим екологічним фокусом у цифрових кампаніях.
Keywords: гейміфікація; цифрова маркетингова стратегія; «зелена» гейміфікація