Аналіз підходів до розуміння конфліктності як якості особистості в соціальній психології - Єременко, Лариса В’ячеславівна; Ісакова, Олена Іванівна; Шлєіна, Людмила Іванівна; Зімонова, Ольга Володимирівна; Yeremenko, Larysa; Isakova, Olena; Shleina, Liudmyla; Zimonova, Olha (Запоріжжя : 2023, 2023)
UA: У статті представлено теоретичний аналіз психологічної структури і функцій конфліктності особистості. Досліджено конфліктність як якість особистості. Розкрито основні наявні теоретичні підходи до розуміння конфліктності особистості у соціальній психології. EN: The article presents a theoretical analysis of the psychological structure and functions of personality conflict. Conflict as a personality quality is investigated. The main available theoretical approaches to understanding personality conflict in social psychology are revealed.
Analysis of approaches to understanding conflict as a quality of personality in social psychology
Єременко Л. В., Ісакова О. І., Шлєіна Л. І., Зімонова О. В. Аналіз підходів до розуміння конфліктності як якості особистості в соціальній психології. Удосконалення освітньо-виховного процесу в закладі вищої освіти : збірник науково-методичних праць ТДАТУ. 2023. Вип. 26. С. 63-73.
Keywords: конфліктність особистості; психологія конфлікту; конфліктоген; рівень конфліктності; конфліктна ситуація; конфліктний потенціал особистості; personality conflict; psychology of conflict; conflictogen; level of conflict; conflict situation; conflict potential of personality