Звіт про науково-дослідну роботу за 2017 р. П. п. 2. Розробка технологій і технічних засобів для рослинництва в умова зрошуваного землеробства півдня України - Михайлов, Євген Володимирович; Михайлов, Евгений Владимирович; Mykhailov, Yevhen; Задосна, Наталія Олександрівна; Задосная, Наталья Александровна; Zadosna, Nataliia; Афанасьев, О. О.; Мордарьов, П. С.; Леженкін, Олександр Миколайович; Леженкин, Александр Николаевич; Lezhenkin, Oleksandr; Леженкін, Іван Олександрович; et al. (Мелітополь: ТДАТУ, 2017)
Звіт з НДР: 46 сторінок, 15 рисунків, 3 таблиці, 43 посилання. Об'єкти дослідження - технологічні процеси технічних засобів післязбиральної обробки зерна та олійної сировини соняшнику в умовах південних господарств України. Мета роботи – підвищення ефективності технологічних процесів післязбиральної обробки зерна (ПЗОЗ) та олійної сировини соняшнику. Методи дослідження – теоретико-експериментальні із застосуванням елементів системного аналізу та теорії ймовірностей. Перевірка гіпотез і обробка експериментальних даних виконані за стандартними та розробленими програмами.
Keywords: післязбиральна обробка; зерно; олійна сировина соняшнику; сепарація обчісаного вороху пшениці