Іноземна мова (англійська): метод. вказівки до практичних занять для здобувачів освітньо-кваліфікаційного рівня «Бакалавр» за спеціальністю 141 «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка» денної форми навчання - Коваль, Ольга Юріївна; Коваль, Ольга Юрьевна; Koval, Olha (My University, 2020)
Дисципліна «Іноземна мова (англійська)» спрямована на підготовку спеціалістів, які демонструють комунікативну компетенцію на рівні А2-В1 у всіх видах мовленнєвої діяльності (читанні, говорінні, аудіюванні та письмі), і котрі здатні досягати порозуміння зі співрозмовниками і обговорювати широке коло питань; готувати публічні виступи, застосовуючи відповідні засоби вербальної комунікації та адекватні форми ведення дискусій; знаходити нову текстову, аудіо та відео інформацію, що міститься в англомовних матеріалах (як у друкованому, так і в електронному вигляді), користуючись відповідними пошуковими методами і термінологією; аналізувати англомовні джерела; вести листування, демонструючи міжкультурне порозуміння; перекладати англомовні тексти на рідну мову, користуючись двомовними термінологічними словниками та електронними словниками.
Keywords: іноземна мова; англійська мова; практичні заняття