Стилі керівництва на підприємствах готельно-ресторанного господарства - Ганчева, А. І. (ТДАТУ, 2020)
Готельно-ресторанні господарства в силу своєї приналежності до сфери послуг має ряд особливостей, який поширюються і на систему управління. Ці особливості пов'язані з необхідністю прямого контакту з клієнтом, із задоволенням індивідуальних потреб кожного споживача послуг. Тому вкрай важливо на підприємстві готельного бізнесу грамотно підібрати сукупність стилів управління, яка б забезпечила найбільш ефективну діяльність підприємства.
Keywords: стиль керівництва; метод керівництва; менеджер; персонал