Економічна структура суспільства в концепті сучасних економічних теорій - Почерніна, Наталя Вікторівна; Pochernina, Nataliia (Кременчук : ЦФЕНД, 2024)
Економічна структура суспільства поєднує такі важливі підсистеми як: економічний устрій, економічна конституція, економічна система. Водночас, вона сама виступає складовим елементом серед інших систем людського суспільства: політичної, соціальної, правової, культурної, міжнародної. Такий багатоплановий взаємозв’язок відкриває широкі горизонти для класифікації сучасних економічних теорії.
Keywords: економічна структура; економіка