Аналіз методів моделювання процесу змішування кормів - Дереза, Олена Олександрівна; Дереза, Елена Александровна; Dereza, Olena; Дереза, Сергій Володимирович; Dereza, Serhii; Дереза, Сергей Владимирович (ТДАТУ, 2014)
UK: У статті шляхом теоретичного дослідження існуючих математичних моделей змішувальних апаратів отримані аналітичні залежності для опису процесу руху матеріалів у змішувачі. EN: The analysis of theoretical research of existent mathematical models of mixer vehicles analytical dependences are got for description of process of motion of materials in a mixer.
Analysis of methods of design of process of mixing of Forage
Keywords: змішувальний апарат; концентрація; дифузійна модель