Огляд технологічних операцій при вирощуванні зернових культур - Валюх, Р. В.; Сіренко, Юлія Володимирівна; Горовий, Михайло Володимирович; Калнагуз, Олексій Миколайович (Запоріжжя: ТДАТУ, 2025)
Зернові культури вже тисячоліттями є фундаментом життя людства. Вони не лише забезпечують людей харчуванням, а й слугують основою для тваринницької та промислової діяльності. В Україні, яка завжди славилася родючими землями, зернові культури займають понад половину посівних площ і формують важливу частину агропромислового комплексу.
Keywords: зернові культури; підготовка ґрунту; обробіток ґрунту та сівба