Раціональне землекористування як основа сталого розвитку сільського господарства - Лисак, Оксана Іванівна; Лысак, Оксана Ивановна; Lysak, Oksana (ЛНУВМБТ імені С.З. Ґжицького, 2013)
В статті обгрунтовано необхідність раціонального землекористування при виробництві сільськогосподарської продукції.
Rational land use as a basic for sustainable development of agriculture
Keywords: сталий розвиток; раціональне землекористування; сівозміна