Вдосконалення конструкції апарату для дозрівання вершків - Барієв, Р. А. (ТДАТУ, 2020)
Розробка високопродуктивного апарату для дозрівання вершків на базі вже існуючого з високим коефіцієнтом уніфікації.
Keywords: студент; магістрант; збірник; сметана; дозрівання вершків; процес перемішування