Передові технічні рішення захисту рук працюючих - Головін, Д. С.; Кедрич, В. Л.; Малюта, Сергій Іванович; Малюта, Сергей Иванович; Maliuta, Serhii (Мелітополь: ТДАТУ, 2019)
При виконанні багатьох видів робіт, як то: будівельних, монтажних, такелажних, роботах з пневматичним та електрифікованим інструментом виникають шкідливі та небезпечні фактори, що негативно впливають на руки працюючих. До таких факторів належать, зокрема, пил, бруд, різноманітне покриття матеріалів та виробів, шкідливі та небезпечні рідини, вібрації інструменту, які вимагають надійного захисту рук працівників
Keywords: захист рук працівників; шкідливі фактори; небезпечні фактори; захисні рукавички; технічні рішення