Використання ІЧ-сушарки для сушки овочів та фруктів - Білий, О. Г. (ТДАТУ, 2018)
Для повного збереження вітамінів, природного кольору, смаку та аромату висушуваних продуктів пропонується використовувати ІЧ-сушарки.
Keywords: ІЧ-сушарки; сушіння овочів; сушіння фруктів; схема ІЧ-сушарки; збереження вітамінів