Метод аналізу ієрархій в дослідженні інноваційної діяльності підприємства - Андріяшин, В. С. (ТДАТУ, 2020)
Запропоновану модель можна використовувати як для окремих інноваційних проектів, так і для інноваційної діяльності підприємства в цілому.
Keywords: інновації; метод аналізу ієрархій; модель ієрархії