Методологічні підходи до розвитку творчого потенціалу майбутніх агроінженерів - Тітова, Олена Анатоліївна; Титова, Елена Анатольевна; Titova, Olena (My University, 2018)
В статті висвітлено методологічні підходи до розвитку творчого потенціалу студентів інженерних спеціальностей у аграрних університетах. Зроблено аналіз наукової думки щодо проблеми підготовки творчого інженера. На основі філософських та загальнонаукових засад виокремлено частково методологічні підходи до розвитку творчого потенціалу студента-агроінженера. Це дає можливість проаналізувати засоби, прийоми та методи, які застосовуються для розвитку творчого потенціалу майбутніх інженерів. Означені підходи складатимуть основу для розроблення системи розвитку творчого потенціалу інженера для аграрного виробництва.
Keywords: творчий потенціал інженера; інноваційна інженерна діяльність; методологічні підходи; підготовка агроінженерів; розвиток інженерної творчості