Опис до патенту на винахід № 118628 "Пристрій для транспортування і очистки коренебульбоплодів" - Булгаков, Володимир Михайлович; Булгаков, Владимир Михайлович; Bulgakov, Volodymyr; Адамчук, В. В.; Заришняк, А. С.; Головач, І. В.; Ігнатьєв, Євген Ігорович; Игнатьев, Евгений Игоревич; Ihnatiev, Yevhen; Івановс, С. (Міністерство економічного розвитку і торгівлі України, 2019)
Винахід належить до сільськогосподарського машинобудування, зокрема до пристроїв для транспортування й очищення коренебульбоплодів, які можуть використовуватися в картоплезбиральних машинах
Keywords: сільськогосподарське машинобудування; транспортування коренебульбоплодів; очистка коренебульбоплодів; картоплезбиральна машина; подавальний транспортер; відбивна щітка; очисний блок; циліндричні вальці