Вплив комплексних стимуляторів росту на формування бобово-різобіального симбіозу гороху посівного в умовах Південного Степу України - Токарев, О.О.; Радюк, Ю.В. (Біла Церква: БНАУ, 2022)
Висвітлено результати впливу стимуляторів росту (Fast Start, Bioforge, X-Tra Power) на формування бобово-різобіального симбіозу в посівах гороху сорту Атаман в умовах Південного степу України
Keywords: горох посівний; регулятори росту рослин; фітогормони; азотфіксація; бобово-різобіальний симбіоз