Заходи безпеки та попередження спортивного травматизму на навчально-тренувальних заняттях та змаганнях з вільної боротьби - Абдуллаєв, Алтай Карам-Огли; Абдуллаев, Алтай Карам-Оглы; Abdullaev, Altai; Ребар, І. В. (My University, 2019)
Травми в боротьбі можуть виникати при різному поєднанні зовнішніх і внутрішніх факторів. Безсумнівно, можливі й нещасні випадки, коли травма виникає внаслідок трагічного збігу обставин і причин, які важко передбачити. Проте, основні чинники, що впливають на виникнення і характер травм, необхідно систематизувати для вироблення принципових заходів безпеки, спрямованих на їх усунення.
Keywords: спорт; тренування; спортивний травматизм; вільна боротьба