Застосування мереж Петрі для моделювання систем масового обслуговування - Торбунова, А. Ю. (ТДАТУ, 2018)
Розглядаються мережі Петрі, як засіб опису і моделювання динамічних систем.
Keywords: мережі Петрі; моделювання динамічних систем; системи масового обслуговування (СМО); маркований граф