Analysis of modern electrochemical protection design systems - Hulevskyi, Vadym; Myhulia, V.; Гулевський, Вадим Борисович; Мигуля, В. (Запоріжжя : 2022, 2022)
EN: Proceeding from the task of raising the level of training of energy specialists who deal with the design and development of electrochemical corrosion protection technologies, the need to familiarize with the systems of complex design and calculation of electrochemical protection of equipment logically follows. UA: Виходячи із завдання підвищення рівня підготовки енергетиків, які займаються проектуванням і розробкою технологій електрохімічного захисту від корозії, логічно випливає необхідність ознайомлення із системами комплексного проектування та розрахунку електрохімічного захисту обладнання.
Аналіз проектування сучасних систем електрохімічного захисту
Hulevskyi V., Myhulia V. Analysis of modern electrochemical protection design systems. Розвиток сучасної науки та освіти : реалії, проблеми якості, інновації : матеріали ІІІ Міжнародної наук.-практ. інтернет- конференції (Запоріжжя, 30 вересня 2022 р.). Запоріжжя : ТДАТУ, 2022. С. 449-454.
Keywords: corrosion is electrochemical; electrochemical protection systems; design systems; корозія електрохімічна; системи електрохімічного захисту; системи проєктування