Типи і оцінка пресувального обладнання - Скляр, Радміла Вікторівна; Скляр, Радмила Викторовна; Skliar, Radmila; Рева, В. С. (ТДАТУ, 2020)
Аналіз пресів для гранулювання показав, що отримали найбільше розповсюдження п’ятий тип, а саме преси з кільцевою горизонтальною або вертикальною обертовою матрицею.
Keywords: комбікорми; переробка зерна; гранулювання комбікормів; пресування; прес-гранулятори; брикетування кормів