Сучасні реалії ресторанного бізнесу України - Кукіна, Наталя Володимирівна; Душак, А.; Душак, М.; Kukina, Natalia; Dushak, A.; Dushak, M. (Запоріжжя : 2023, 2023)
UA: За часів незалежності, Україна прагне себе реалізувати в аспекті туристичної країни. При цьому, розвиток туристичної галузі не можливий без її складової – ресторанного бізнесу. Даний сектор економіки є найбільш динамічним сектором економіки України, оскільки є дуже залежним від політичних, економічних, демографічних, культурних чинників та факторів поведінки споживача. А під час війни, ресторанна справа взагалі змушена адаптуватися до нових умов ведення бізнесу. Другий рік війни зумовлює великі зміни в усіх секторах економіки. Багато підприємств призупиняють діяльність, шукають нові бізнес-ідеї, припиняють ризикувати. Ресторанний бізнес також зазнав суттєвих змін. Але багато підприємців адаптуються до змін, впроваджують інноваційні рішення, чим створюють активне підприємницьке середовище.
Keywords: ресторанний бізнес; швидке реагування на зміни; новаторські рішення; досвід країн