Використання лінії для виробництва сушених ягід - Пінжаєва, Л. С.; Кюрчев, Сергій Володимирович; Кюрчев, Сергей Владимирович; Kiurchev, Serhii (ТДАТУ, 2018)
Для повного збереження вітамінів, природного кольору, смаку та аромату висушуваних продуктів пропонується використовувати лінії для виробництва сушених ягід.
Keywords: збереження вітамінів; виробництво сушених ягід; лінія для виробництва сушених ягід; собівартість висушених продуктів; фрукти; ягоди