Недоліки системи управління збутовую діяльністю підприємства - Синя, К.; Фурсова, М. (My University, 2021)
Збут є індикатором сили менеджменту. Але саме низький рівень збуту притаманний підприємствам, які виробляють в Україні сільськогосподарську техніку. Про це свідчать дані про рівень збуту, побудовані на кількісних показниках меж збуту (таблиця 1) та інформації про причини нестабільного та низького рівня збуту, отриманих під час дослідного опитування.
Keywords: збут продукції; менеджмент; реалізація продукції; маркетингові прийоми