Методичні вказівки для проведення практичних занять з іноземної мови (англійської) для здобувачів ступеня вищої освіти «Бакалавр» (на основі ОC «молодший спеціаліст») за спеціальністю 181 «Харчові технології» денної форми навчання - Кривонос, Ірина Анатоліївна; Кривонос, Ирина Анатольевна; Kryvonos, Iryna (Мелітополь: ФОП Однорог Т. В., 2019)
Мета курсу – розвиток у студентів англомовної комунікативної компетенції у всіх видах іншомовної мовленнєвої діяльності (читанні, говорінні, аудіюванні, письмі), а, також, вдосконалення набутих на попередньому етапі навчання загальних (знання світу, соціокультурні знання, міжкультурне усвідомлення, вміння та навички, «компетенція існування», вміння учитися, мовна і комунікативна свідомість, загальні фонетичні здібності, евристичні вміння) та комунікативних компетенцій (лінгвістичної, лексичної, граматичної, семантичної, фонологічної, орфографічної).
Keywords: іноземна мова; англійська мова; проактичні заняття