Управлінський облік в системі стратегічного управління фінансово-господарською діяльністю вищих навчальних закладів - Стоєва, Т. С. (ТДАТУ, 2018)
Управлінський облік у вищому навчальному закладі – це складова його інформаційної системи, яка формує відповідну інформацію, що має на меті прийняття найбільш оптимального варіанту управлінського рішення в процесі формування та реалізації стратегії навчального закладу.
Keywords: управлінський облік; бухгалтерський фінансовий облік; управлінські рішення; інформаційна система; середовище навчального закладу