Використання zoom як додадкової платформи для навчання під час воєнних дій на територїї України - Бондаренко, Лариса Юріївна; Вершков, Олександр Олександрович; Караєв, Олександр Гнатович; Холодняк, Юлія Володимирівна; Гавриленко, Євген Андрійович; Bondarenko, Larysa; Vershkov, Oleksandr; Karaiev, O.; Kholodniak, Yuliia; Havrylenko, Yevhen (Мелітополь : ТДАТУ, 2022)
UA: В статті сформульовані основні причини використання платформи ZOOM під час воєнних дій на території України та під час карантину. Розкриті такі поняття як «платформа», «педагогіка», «воєнні дії», «навчання», та «навчальний процес». EN: The article defines the concepts of «multimedia», «multimedia technologies», «hypermedia». Consider additional opportunities offered by these technologies, as well as requirements and limitations for use of the technologies considered.
Use of educational visualization technologies in intellectual education systems
Використання zoom як додадкової платформи для навчання під час воєнних дій на територїї України / Л. Ю. Бондаренко, О. О. Вершков, О. Г. Караєв, Ю. В. Холодняк, Є. А. Гавриленко // Удосконалення освітньо-виховного процесу в закладі вищої освіти : збірник науково-методичних праць ТДАТУ. Мелітополь : ТДАТУ, 2022. Вип. 25. С. 64-69.
Keywords: навчання; онлайн платформа; інтернет; дистанційне навчання; воєнні дії; навчальний процес; intelligent learning systems; multimedia technologies; interactive technologies; hypermedia; modeling