Чисельне моделювання процесу наповнення скляної тари харчовою рідиною - Кюрчев, Сергій Володимирович; Кюрчев, Сергей Владимирович; Kiurchеv, Serhii; Змєєва, І. М. (Одеська національна академія харчових технологій, 2012)
В статті побудована математична модель процесу розливання харчової рідини в скляну тару та проведено аналіз її гідродинамічної поведінки на основі чисельного моделювання на основі програмного комплексу ANSYS
Keywords: фасування харчової рідини; дозатор; розподіл поля об'ємної фракції