Методи і інструменти управління особистими фінансами домогосподарств - Шафоростова, В. А. (My University, 2020)
Економічна активність населення зумовила виникнення окремої ланки фінансової системи - особистих фінансів. В сучасних умовах особисті фінанси стають важливим інструментом економіки. Особисті фінанси (з макроекономічного погляду) - це фінансові ресурси фізичних осіб усіх форм прояву економічної активності, які формують показник добробуту населення, беруть участь на всіх стадіях розподілу й перерозподілу доходів та зумовлюють темпи економічного розвитку в країні.
Keywords: фінанси; домогосподарства; гроші; інвестиції; банківські послуги