Аналіз інформаційних потоків: обліковий аспект - Ілляшенко, Катерина Володимирівна; Илляшенко, Екатерина Владимировна; Illiashenko, Kateryna (My University, 2020)
Діджиталізація усіх процесів сучасного життя внесла корективу у наукове трактування багатьох сталих понять. Так, класична економічна теорія припускає існування чотирьох факторів виробництва: праця, сировина, капітал і земля. Однак в наші дні дуже важливо включити інформацію в якості п'ятого фактору.
Keywords: бухгалтерський облік; фінанси; інформація; управління підприємством; система інформаційних потоків