АгроТаврія: видання Таврійського державного агротехнологічного університету імені Дмитра Моторного - (:unkn) unknown (ТДАТУ, 2017)
На шпальтах видання висвітлені важливі та цікаві події з життя університету, що відбувалися у травні.
Keywords: Всеукраїнська студентська олімпіада; курси французської мови; стажування; конкурси; день кафедри; студентський зліт