Технічний сервіс в АПК: навчально-методичний посібник для самостійної роботи студентів - Сорваніді, Юрій Георгійович; Сорваниди, Юрий Георгиевич; Sorvanidi, Yurii; Журавель, Дмитро Павлович; Журавель, Дмитрий Павлович; Zhuravel, Dmytro; Бондар, Андрій Миколайович; Бондарь, Андрей Николаевич; Bondar, Andrii; Новик, Олексій Юлійович; Новик, Алексей Юльевич; Novyk, Oleksii (Видавничо-поліграфічний центр «Люкс», 2021)
Навчально-методичний посібник призначений для організації аудиторної і позаудиторної самостійної роботи при підготовці та виконанню практичних робіт в процесі вивченні дисципліни «Технічний сервіс в АПК». Містить вказівки і завдання для самостійної роботи. Матеріал посібника призначений для підготовки здобувачів ступеня вищої освіти «бакалавр» зі спеціальності 208 «Агроінженерія»
Keywords: технічний об’єкт; знос деталей; технічні системи; надійність сільськогосподарської техніки; технічний сервіс сільськогосподарських машин; технологія передпродажного обслуговування; відновлення зношених деталей; ремонт машин; атестація робочого місця; утилізації сільськогосподарської техніки; гальванічне виробництво