Стружкоутворення при шліфуванні - Філоненко, А. В. (My University, 2021)
Шліфування - один із найстаріших технологічних процесів обробки матеріалів і в той же час залишається одним із слабовивчених, незважаючи на зростаючу роль його в промисловості.
Keywords: деформацію металу; стружка; утворення тепла; шліфування