Математичне обґрунтування факторів, які впливають на процес розливу харчових рідин - Кюрчев, Сергій Володимирович; Кюрчев, Сергей Владимирович; Kiurchеv, Serhii; Змєєва, І. М. (My University, 2014)
UK: Робота присвячена дослідженню факторів, які найбільше впливають на процес розливу харчових рідин, розроблена математична модель та обґрунтовані оптимальні параметри. EN: In this paper studies the factors that most influence the process of food liquids bottling, developed a mathematical model and grounded the optimal parameters.
Mathematical justification of factors that affect the process of food liquids bottling
Keywords: математична модель; фактори; розлив; харчова рідина; високошвидкісні лінії; дозувальні машини; mathematical model; factors; spill; fluid food