Особливості використання системи MOODLE при вивченні курсу іноземної мови за професійним спрямуванням в умовах дистанційного навчання. - Лемещенко-Лагода, Вікторія Володимирівна (Запоріжжя: Видавництво МДПУ ім. Б. Хмельницького, 2023)
Сталий розвиток майбутнього передбачає співпрацю та спільну участь професіоналів та експертів з різним досвідом. Таким чином, академічна та трудова міграція призводить до зростання потреби у вивченні іноземних мов не лише для повсякденного спілкування, але й для успішної комунікації з колегами з інших країн, іншими словами, зростає попит на вивчення англійської мови для спеціальних цілей (ESP) або за професійним спрямуванням. Тим часом, у Порядку денному сталого розвитку до 2030 року наголошується, що можливості для навчання мають бути розширені та диверсифіковані з використанням широкого спектру форм освіти та навчання, щоб уся молодь та дорослі могли набувати відповідних знань, навичок та компетенцій для отримання гідної праці та умов життя.