Актуальні проблеми розвитку малого та середнього підприємництва: матеріали регіональної науково-практичної конференції - (:unkn) unknown (My University, 2017)
Розбудова ефективної економіки у сучасних умовах можлива виключно підвищенням інтенсифікації виробництва шляхом інноваційно-технологічного розвитку. Посилення конкуренції стимулює підприємців до пошуку нових бізнес-можливостей та форм організації бізнесу. За таких умов функціонування бізнес-інкубаторів на базі вищих навчальних закладів забезпечує тісний взаємозв’язок науки та практики підприємницької діяльності. Науковці допомагають впровадженню передових технологій та науково обґрунтованих підходів, а практика бізнесу окреслює коло нових проблем та встановлює актуальні задачі наукових досліджень. Така співпраця допоможе нівелювати негативний вплив ризиків для підприємців- початківців та стане фундаментом їх подальшого розвитку.
Keywords: планування; маркетингові комунікації; плодівництво; вирощування перепелів; інноваційна діяльність; джерела персоналу; соціальний капітал; маркетингова товарна політика; роль маркетингових досліджень